Dodo Travel, agentie de turism, bilete de odihna si tratament, Litoral 2018, oferte speciale, bilete avion si autocar, asigurari

Dodo Travel, agentie de turism, bilete de odihna si tratament, Litoral 2018, oferte speciale, bilete avion si autocar, asigurari
Slider0_Dodo Travel, agentie de turism, bilete de odihna si tratament, Litoral 2018, oferte speciale, bilete avion si autocar, asigurari Slider1_Dodo Travel, agentie de turism, bilete de odihna si tratament, Litoral 2018, oferte speciale, bilete avion si autocar, asigurari Slider2_Dodo Travel, agentie de turism, bilete de odihna si tratament, Litoral 2018, oferte speciale, bilete avion si autocar, asigurari

Sejururi

Sejururi_cautare_dodotravel.ro Sejururi

Circuite

Circuite_cautare_dodotravel.ro Circuite

Cazare

Cazare_cautare_dodotravel.ro Cazare

Bilete

Bilete_cautare_dodotravel.ro Bilete

Bon de comanda

BON DE COMANDĂ NR. ----


 
 
Numele şi prenumele turistului/reprezentantului: ----------------------------------------------------------
Adresa: ----------------------------------------------------------------, Telefon ------------------------------------
Comand Agenţiei de Turism DODO TRAVEL cu sediul în Bucureşti, Calea Văcăreşti 274, bl. 62, ap. 2, sector 4, Telefax: 021.330.85.36, 021.330.85.82, pachetul de servicii cu indicativul ……….. prezentat în catalogul agenţiei, sau alt pachet de servicii turistice:
Plata serviciilor comandate: la completarea comenzii se poate achita integral contravaloarea serviciilor sau se poate achita un avans de 30 %, diferenţa de 70% se achită cel mai târziu cu 10 zile înaintea începerii sejurului. Plata serviciilor turistice exprimate in EURO se poate efectua în valuta specificată sau în RON la cursul de referinţă B.N.R. din ziua platii + 2 % (comision risc valutar).
Penalitati in caz de retragere aplicate la valoarea pachetului de servicii comandate: cu cel putin 30 zile inainte – 5 %, cu 16-30 zile inainte 15% ; cu 7-15 zile inainte 50% ; cu 2-6 zile 80 %; cu o zi inainte sau neprezentare 100%. Penalitatile nu se aplica in caz de forta majora.
Catalogul/pliantul sau alt înscris, condiţiile generale de vânzare şi voucherul (BOT-ul )  fac parte din prezentul contract.
Informaţiile cuprinse în materialele publicitare prezentate fiecărui turist angajează vânzătorul de pachete turistice, în afara cazurilor în care:
·         Eventualele schimbări în aceste informaţii au fost comunicate turistului înaintea încheierii contractului;
·         Modificările au fost efectuate cu acordul părţilor;
·         Au intervenit modificări de tarife ale prestatorilor.
In cazul in care din motive imputabile agenţiei, serviciile comandate nu pot fi prestate, agenţia este obligata sa asigure servicii similare cel puţin la acelaşi grad de confort, fara plata suplimentara din partea clientului.
Turiştii sunt obligaţi sa suporte eventualele daune produse structurii de cazare pe perioada sejurului.
Turiştii care încearcă, prin orice mijloace să obţină pe nedrept despăgubiri sau cei care înlesnesc asemenea fapt, vor suporta rigorile legii.
La data confirmării de către agenţie a serviciilor comandate de turist, prezentul bon de comandă devine anexa a contractului între părţi.
 
Semnătura turistului/reprezentantului:                                                Agent de turism:
 
Data:                                                                                                  Data confirmării: