Bilete de odihna si tratament Romania, Litoral 2023, oferte balneare, bilete avion si autocar, asigurari

Bilete de odihna si tratament Romania, Litoral 2023, oferte balneare, bilete avion si autocar, asigurari
Slider0_Bilete de odihna si tratament Romania, Litoral 2023, oferte balneare, bilete avion si autocar, asigurari Slider1_Bilete de odihna si tratament Romania, Litoral 2023, oferte balneare, bilete avion si autocar, asigurari Slider2_Bilete de odihna si tratament Romania, Litoral 2023, oferte balneare, bilete avion si autocar, asigurari

Sejururi

Sejururi_cautare_dodotravel.ro Sejururi

Circuite

Circuite_cautare_dodotravel.ro Circuite

Cazare

Cazare_cautare_dodotravel.ro Cazare

Bilete

Bilete_cautare_dodotravel.ro Bilete

Termeni si conditii

Condiţii generale pentru utilizarea site-ului


 
Acest website este operat de SC DODO TRAVEL SA, cu sediul în Bucuresti, Sector 4, Calea Vacaresti 274, Bloc 62, Etaj 1, Ap. 2.
SC DODO TRAVEL SA  a creat site-ul www.dodotravel.ro  pentru informarea clienţilor, utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiţionată de respectarea condiţiilor generale de acces şi de utilizare detaliate mai jos („Condiţii generale”), precum şi de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci când accesaţi site-ul, când îl parcurgeţi şi îl utilizaţi, dumneavoastră acceptaţi implicit şi necondiţionat Condiţiile Generale, care prevalează asupra oricărei alte înţelegeri pe care aţi putea s-o aveţi cu SC DODO TRAVEL SA.
 
Proprietate intelectuală
Toate materialele de pe acest site reprezintă proprietatea intelectuală a SC DODO TRAVEL SA. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, cu excepţia cazului în care copierea este necesară pentru vizionarea lor online, totuşi, este posibilă tipărirea de pagini complete de pe site sau copierea fişierelor, pentru uz personal.
Pentru a raporta o problema legata de drepturi de proprietate intelectuala, va rugam sa transmiteti un e-mail pe adresa: contact@dodotravel.ro | dodotravelro@gmail.com   
Acurateţea informaţiei
Informaţiile de pe acest site sunt destinate clienţilor Dodo Travel din România şi este posibil să nu fie valabile şi pentru alte ţări. Dodo Travel va recurge la măsuri rezonabile pentru a se asigura că informaţiile de pe acest site sunt corecte şi în conformitate cu datele la zi. Totuşi, Dodo Travel îşi rezerva dreptul de a schimba specificaţiile produselor în orice moment.
Informaţiile din această pagină de Internet au fost incluse cu bună credinţă, însă sunt doar pentru informare generală. Nu trebuie să vă bazaţi pe ele pentru nici un anumit scop, şi nu se dă nici o interpretare sau garanţie în ceea ce priveşte exactitatea sau întregimea acestora. Dodo Travel  exclude orice responsabilitate, în limitele permise de lege rezultând din accesarea şi utilizarea acestui site.
 
Protejarea informaţiei
Dodo Travel  respectă intimitatea fiecărei persoane care vizitează acest site. Această clauză stipulează ce informaţii poate colecta Dodo Travel  şi cum vor fi acestea folosite.
 
Informaţie nepersonală şi neidentificabilă colectată automat
În unele cazuri putem colecta automat astfel de informaţii. Exemple despre astfel de infromaţii includ tipul de browser de internet utilizat, tipul de sistem de operare folosit de computerul tău, numele domeniului site-ului de pe care se face conexiunea la site-ul nostru.
 
Contact
Pentru întrebări sau nelămuri referitoare la datele personale, trimite un e-mail la adresa noastră: contact@dodotravel.ro | dodotravelro@gmail.com  sau la următoarele numere de telefoane: Telefoane: 021 330 85 82 | 021 330 85 36 Mobil: 0723 024 321 sau scrie-ne pe adresa: Bucuresti, Sector 4, Calea Vacaresti 274, Bloc 62, Etaj 1, Ap. 2. 
Legislaţie şi jurisdicţie - drept aplicabil
Prezentele Condiţii Generale, precum şi orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Condiţii Generale sau din accesarea / funcţionarea / disfuncţionalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba Condiţiilor Generale şi a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanţele româneşti vor fi considerate competente.
 
Contractul cu turistul
Prin completarea oricărui formular din site sunteţi de acord cu Contractul Turistului.
 
 Informaţii privind protecţia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice S.C. DODO TRAVEL SA are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: promovarea de servicii si produse adresate direct clientilor persoane fizice si promovarii ofertelor prin mijloace de marketing direct.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare procesarii solicitarii Dumneavoastra. Refuzul dvs. determina imposibilitatea concretizarii serviciului solicitat.
Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: Administratia si Serviciul Marketing al SC DODO TRAVEL SA.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor(*). Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata in atentia conducerii , Bucuresti, Sector 4, Calea Vacaresti 274, Bloc 62, Etaj 1, Ap. 2.  e-mail contact@dodotravel.ro | dodotravelro@gmail.com. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în strainatate.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.
Nota             
(*) orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.
SOL SAL